Welkom op de website van
jj-events-partyservice
06-12659290

Klik hier om de ondertitel te bewerken

ananasjuice met munt en komkommer:
1/4 ananas
1/2 limoen
1/2 komkommer
1 stengel bleekselderij
5 blaadjes verse munt
Bereiding:
1. schil de ananas en verwijder de harde kern. Schil de limoen, snijd het vruchtvlees van de ananas, limoen en komkommer in stukken en de bleekselderij in plakjes die in de slowjuicer passen.
2. doe alle ingrediënten na elkaar in de slowjuicer.
3. roer het sap even goed door een schenk in glazen. lekker met wat ijsklontjes voor een koele juice.
Immuunbooster met granaatappel en frambozen. ( voor 2 glazen )
ingrediënten:
2 manderijnen
1 rode appel
125 gr granaatappelpitten
125 gr frambozen
1 stukje gember 0.5 cm
Bereiding:
1. pet de manderijnen en haal de partjes los. Snijd de appel in parten en verwijder het klokhuis
2. Doe alle ingrediënten na elkaar in de slowjuicer.
3. Roer het sap even goed door en verdeel over twee glazen.
Benodigheden:
slowjuicer en 2 glazen
Gazpacho.
Kerf de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze kort  onder in kokend water. Haal ze eruit en dompel ze onder in een bakje koud water. Haal de velletjes eraf met een mesje of met de hand en snij de tomaten in stukken. Maak de paprika schoon en snij samen met de komkommer in stukken. Pel en pers de knoflookteentjes uit. Maal in de keuken machine de tomaten fijn met de komkommer, paprika, knoflook en eventueel 5 ijsklontjes. Voeg de olie en balsamicoazijn toe en breng op smaak met zout en peper. Garneer af met fijngesneden bos-uitjes.
benodigheden:
8 tomaten
1 zoete puntpaprika
1/2 komkommer
3 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel rode balsamicoazijn
2 lente-uitjes
zout en peper
keukenmachine
ijsblokjes
Om van te smullen van deze gazpacho, bedankt voor het recept toppie.
patricia van de waard, enschede