Bij JJ-EVENTS-PARTYSERVICE begrijpen we dat de juiste combinatie van smaken en kleuren een feest naar een hoger niveau kan tillen. Daarom bieden wij een betoverend gedecoreerd fruitbuffet aan dat niet alleen de smaakpapillen streelt, maar ook een visueel spektakel creëert.

Ons fruitbuffet is een kleurrijke explosie van vers fruit, kunstig gepresenteerd en tot in de kleinste details gedecoreerd. Van sappige aardbeien tot exotische ananas, elke hap is een verrukking voor de zintuigen. Onze creatieve touch zorgt ervoor dat het buffet eruitziet als een waar fruitparadijs, klaar om ontdekt en geproefd te worden.

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander speciaal evenement organiseert, ons gedecoreerd fruitbuffet voegt een frisse en gezonde dimensie toe aan jouw feest. Laat je gasten zich tegoed doen aan de zoete verleidingen en geniet van de natuurlijke kleurenpracht die het buffet biedt.

 
Vers fruit

Wij bieden een ruim assortiment aan vers fruit dat gesneden wordt door een van onze professionele fruitbewerkers. Denk aan verse aardbei, ananas, kiwi, mango, grapefruit etc.

 
Zoetwaren

Wij bieden ook een ruime keus aan smakelijke zoetwaren. Denk aan suikerwafels, slagroomsoesjes, lange vingers, mini donuts, fudge, nougat, mini stroopwafels etc.

 
Service

De afgenomen diensten worden op een afgesproken tijdstip op locatie bezorgd en volledig door ons opgebouwd. Het fruit wordt gesneden, de borden worden gevuld. Het enige wat resteert is genieten van alle lekkernijen.

 
Begeleiding

Indien gewenst begeleiden onze professionals uw gasten door het chocolade- en fruitfestijn heen. Zij zorgen dat de tafel netjes en representabel blijft, ze snijden extra fruit aan en vullen de hapjes bij wanneer dat nodig is. Zo wordt u als klant volledig ontzorgd.